Prefix – Multiple Choice Questions Or Quiz Or Test

Choose the most suitable prefix.

Q 1. Which of the following is the prefix of ‘Polite’?

a) Im
b) Dis
c) In

Answer – a

Q 2. Which of the following is the prefix of ‘Respect’?

a) Un
b) Ir
c) Dis

Answer – c

Q 3. Which of the following is the prefix of ‘Appear’?

a) Dis
b) Re
c) Un

Answer - a and b

Q 4. Which of the following is the prefix of ‘Likely’?

a) Im
b) Un
c) In

Answer - b

Q 5. Which of the following is the prefix of ‘Logical’?

a) Ir
b) Il
c) Re

Answer – b

Q 6. Which of the following is the prefix of ‘Loyal’?

a) Dis
b) Ir
c) Mis

Answer – a

Q 7. Which of the following is the prefix of ‘Inform’?

a) Un
b) Pre
c) Mis

Answer - c

Q 8. Which of the following is the prefix of ‘Historic’?

a) Un
b) Dis
c) Pre

Answer – c

Q 9. Which of the following is the prefix of ‘Driver’?

a) Over
b) Co
c) Mis

Answer - b

Q 10. Which of the following is the prefix of ‘Spell’?

a) Mis
b) Dis
c) Over

Answer - a 

No comments :

Post a Comment

English Grammar